Κλήρωση Attica Clubs Trophy

Την Τετάρτη 5/2/2020 και ώρα 21:30, θα πραγματοποιηθεί στο De Facto Café Bar η κλήρωση του Attica Clubs Trophy. Καλούμε όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετέχουν (και όχι μόνο) να παρευρεθούν ώστε να την παρακολουθήσουν ζωντανά.

Οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση είναι:

Π.Α.Σ.ΝΤ.
Dart Vaders, Dartbusters, Dragons, Elite, Heraklio Darts Team, Kings, North Fighters, Slainte, Space Arrows, Thunderdarts, Toro, Whispers.

Α.Σ.Α.ΝΤ.
Alpha Darts, Daily’s, Dart Knights, Desperados, Pistoleros, Reapers, Uncheckables, Xtreme Darts.

ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.
Adartes, Bravedarts, Dap Cats, Dartaholics Anonymous, Dartos Locos, One 80’s, Street Life, Touk, Πασαλιμάνι

Κοπή πίτας 2020!!

Καλημέρα σε όλους.

Αυτή την Κυριακή 26/1/2020 και κατά την διάρκεια του ατομικού τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Legend Sports Café, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και η καθιερωμένη κοπή πίτας του συλλόγου για το 2020.

Όλα τα μέλη που θα παρευρεθούν θα συμμετάσχουν σε πολλές κληρώσεις με πολλά πλούσια δώρα!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευγενικές τους χορηγίες τα καταστήματα:
Achro ( www.achro.gr )
Dartsline ( https://dartsline.com )
Dpuls ( www.dpulsdarts.com )
Slim Bites ( www.slimbites.gr )
VR Utopia ( http://vrutopia.gr )
Πολιτισμός και Διακόσμηση ( https://cutt.ly/crmBILW )

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!

Συμπληρωματικές Πληροφορίες “ATTICA CLUBS TROPHY”

Οι αγωνιστικές του ACT θα διεξάγονται μία φορά το μήνα, ημέρα Τετάρτη, στις 21:00.

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών είναι: 19/2 – 11/3 – 8/4 – 20/5 και 17/6.
Σε περίπτωση που οι συμμετοχές το επιβάλλουν, θα χρησιμοποιηθεί και η 22/1.
Οι τελικοί θα γίνουν σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Το format της διοργάνωσης είναι πυραμίδα μονών ή διπλών αγώνων, ανάλογα με τις συμμετοχές.

Οι ομάδες θα τοποθετηθούν τυχαία στην πυραμίδα με μοναδική προϋπόθεση να μην κληρωθούν με ομάδα του ιδίου συλλόγου στον πρώτο γύρο (όσο αυτό είναι εφικτό).

Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν μόνο τους παίκτες που έχουν ήδη δηλωμένους στο σύλλογο που ανήκουν. Δεν επιτρέπετε οποιαδήποτε μεταγραφή ή δανεισμός παίκτη για κανέναν λόγο.

Ο ελάχιστος αριθμός παικτών για την συμμετοχή οποιασδήποτε ομάδας είναι 4.

“ATTICA CLUBS TROPHY”

Οι Σύλλογοι Π.Α.Σ.ΝΤ., Α.Σ.Α.ΝΤ. και ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ σας προσκαλούν στο 1ο Διασυλλογικό Κύπελλο Ομάδων Αττικής “ATTICA CLUBS TROPHY”.

Η διοργάνωση αφορά όλες τις εγγεγραμένες ομάδες και των τριών συλλόγων (με το υπάρχων roster τους) οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τον τίτλο της καλύτερης ομάδας των συλλόγων της Αττικής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και οι ομάδες θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στον σύλλογο που ανήκουν μέχρι και την Παρασκευή 17/1/2020.

Οι αγώνες θα διεξάγονται Τετάρτη με ώρα έναρξης τις 21:00.

Το format των αγώνων θα είναι 4 μονά (best of 3) και 2 διπλά (best of 3).

Περισσότερες λεπτομέρειες για το format της διοργάνωσης καθώς και το πλήρες αγωνιστικό ημερολόγιο θα ανακοινωθεί μετά το το τέλος των δηλώσεων συμμετοχής.

Ποινές και οικονομικές εκκρεμότητες

Την Παρασκευή 20/12 πραγματοποιήθηκε η τακτική συγκέντρωση αρχηγών με θέματα τα οποία γνωστοποιήθηκαν σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Στις ομάδες οι οποίες απουσίαζαν από την συγκέντρωση θα τους επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Επίσης, κάποιες ομάδες, είτε συνολικά είτε κάποιοι παίκτες τους μεμονωμένα, συνεχίζουν να έχουν οικονομική εκκρεμότητα με τον σύλλογο παρά την προχθεσινή καταληκτική ημερομηνία.

Δίνεται η δυνατότητα μέχρι αύριο 23/12/2019 στις 18:00 το απόγευμα να γίνει η κατάθεση όλου του υπολοίπου (σε τραπεζικό λογαριασμό που θα τους υποδειχθεί μετά από επικοινωνία μαζί μας) έτσι ώστε να είναι πλέον οικονομικά ενήμεροι.

Μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας όλες οι ομάδες και οι παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν εκκρεμότητα, παύουν άμεσα να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις ομαδικές και ατομικές διοργανώσεις του συλλόγου και με το τέλος του έτους θα διαγραφούν αυτόματα από το σύλλογο, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός και το καταστατικό στα άρθρα 1,01 και 5/1/γ αντίστοιχα.

Εκ του ΔΣ.

Συγκέντρωση Αρχηγών 20/12/2019

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

1) Το 6ο κατά σειρά ατομικό τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή 15/12/2019 στο Legend Sports Café αναβάλλεται καθότι, η συγκεκριμένη ημέρα έχει οριστεί επίσημα εργάσιμη και πολλοί παίκτες αδυνατούν να προσέλθουν.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των ατομικών θα συνεχίσει όπως είναι ήδη αναρτημένο στο αγωνιστικό ημερολόγιο και θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος τουρνουά.

2) Την επόμενη Παρασκευή 20/12/2019 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αρχηγών στο Diktyon Sports Café με ώρα έναρξης 20:00.
Τα θέματα της συγκέντρωσης είναι:

α) εξόφληση οικονομικών εκκρεμοτήτων ομάδων και παικτών (καταληκτική ημερομηνία)
β) ενημέρωση θεμάτων GDO και ατομικών διασυλλογικών αγώνων
γ) νέα διασυλλογική διοργάνωση που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο (Ομαδικό Κύπελλο)
δ) ενημέρωση διαφόρων λειτουργικών θεμάτων του συλλόγου

Σας υπενθυμίζουμε ότι η προσέλευση τουλάχιστον ενός μέλους από κάθε ομάδα στη συγκέντρωση αρχηγών, είναι υποχρεωτική.

Εκ του ΔΣ

Νέο Δ.Σ. – Εγγραφές, Δηλώσεις Ομάδων

Σήμερα μετά την Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου !

Εκλέγονται ομόφωνα :

Πρόεδρος: Νίκας Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας : Παπογλου Μηνάς

Ταμίας: Αργυρός Θεόδωρος

Μέλη : Ιορδανίδης Γεώργιος και Ανδρουλιδάκης Νικόλαος

Καλούμε τα μέλη μας το Σάββατο 21/9 και ώρα 20:00 στο Δίκτυο καφέ για εγγραφές- δηλώσεις ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο….

Εκ του Δ.Σ. Παπογλου Μηνάς

Επαναληπτική Γ.Σ.

Αγαπητά μέλη του Συλλόγου, σήμερα πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική Γ.Σ. του συλλόγου. Η τρίτη και τελική Γ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη 19/9 και ώρα 19.00.

Επόμενη Γ.Σ.

Αγαπητά μέλη του συλλόγου σήμερα πραγματοποιήθηκε η τακτική Γ.Σ. του συλλόγου.Δεν υπήρξε απαρτία ! Ύστερα από συζήτηση αποφασίσαμε η επόμενη Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/9 στις 19.00 . Αν και σε αυτή δεν υπάρξει απαρτία (1/3 των μελών) τότε θα πάμε σε 3η Γ.Σ. με όσα μέλη προσέλθουν την Πέμπτη 19/9 και ώρα 19.00..Οι Γ.Σ. θα γίνουν στο Καφέ Δίκτυο…