Αναβολή Final 8

Σας ενημερώνουμε πως το Final 8 των ατομικών που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την Κυριακή 8/5/2022 αναβάλλεται και μεταφέρεται την μεθεπόμενη Κυριακή, 22/5/2022, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Σας ευχαριστούμε.

Εκ του ΔΣ.

Ενημέρωση συγκέντρωσης αρχηγών 30/03/2022


Αγαπητά μέλη,

Από τη στιγμή που αναλάβαμε τον σύλλογο έως και σήμερα, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι οποιοδήποτε πρόβλημα το οποίο δεν είναι καθαρά παικτικό, προσπαθούμε να το διαχειριζόμαστε διακριτικά και να το λύσουμε χωρίς πολλές φανφάρες διότι είμαστε της άποψης ότι το μόνο το οποίο θα έπρεπε να απασχολεί τα μέλη μας είναι πως θα παίξουν καλά βελάκια και τίποτα άλλο.

Επειδή όμως το τελευταίο διάστημα δεχθήκαμε πολλά ερωτήματα από μέλη του συλλόγου μας αλλά παραδόξως και από μέλη άλλων συλλόγων, αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει αρκετή παραφιλολογία για διάφορα θέματα και ειδικά όσον αφορά το θέμα της αποχώρηση των Cult Dartists.

Δεν γνωρίζουμε από από ποιους και για ποιόν λόγο διαδίδονται όλες αυτές οι φήμες αλλά επειδή δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να ασχοληθούμε παραπάνω από όσο έχουμε κάνει (και είναι ήδη αρκετά), σας παραθέτουμε τα θέματα που συζητήθηκαν στην συγκέντρωση αρχηγών της 30/03/2022 καθώς και τις αποφάσεις που πάρθηκαν και είμαστε σίγουροι πως ακόμη και ο πιο αδαής θα μπορέσει να σχηματίσει πλήρη άποψη για τα γεγονότα.

Τα θέματα λοιπόν τα οποία συζητήθηκαν είναι τα εξής:

1. Αποχώρηση Cult Dartists από τις ομαδικές διοργανώσεις του συλλόγου.

Την Κυριακή 20/03/2022 στις 22:29 οι Cult Dartists έστειλαν mail στον σύλλογο με το εξής μήνυμα:

“Καλησπέρα σας λόγω κρουσμάτων covid που έχουμε και πρώιμων συμπτωμάτων παικτών θα πρέπει να αναβληθεί η αυριανή αγωνιστική προς πάσα επιφύλαξη. Θα επανέλθουμε σε συνεννόηση ώστε να βρούμε μια ημερομηνία πριν την επόμενη αγωνιστική του κυπέλλου 16 Μαΐου ώστε  να ολοκληρώσουμε των αγώνα μας!

Λίγο αργότερα, στις 23:56, οι Dartans στέλνουν επίσης mail στο σύλλογο (το οποίο και κοινοποιούν στους Cult Dartists) όπου αναφέρουν τα εξής:

“Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον αρχηγό της ομάδας των CULT DARTIST κο Ανίση Ανάργυρο (22.46) με ενημέρωσε για την ύπαρξη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid στην ομάδα του καθώς και ατόμων με πρώιμα συμπτώματα. Στην ερώτησή μου για το ποια άτομα νοσούν μου ανέφερε τη ….. ( του …..) και ….. που βγήκε με θετικό selftest. H απάντησή μου ήταν η ίδια που του είχα πει και στις 18/12/21 όταν μας είχε ξαναζητήσει αναβολή για λόγους εργασίας 3 παιχτών της ομάδας του και δεν συμπλήρωναν ομάδα ( τελικά ήρθαν και κέρδισαν και το παιχνίδι) . Του είπα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών της ομάδας μου δουλεύουν συνεχόμενα  και η μόνη μέρα που έχουν καταφέρει να έχουν ελεύθερη είναι η Δεύτερα ! Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη μέρα της εβδομάδας και να κατεβούμε πλήρεις ! Εν ολίγοις σας ενημερώνουμε ότι δεν δεχόμαστε την αναβολή του αγώνα γιατί πιστεύουμε ότι μία ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί επάξια στης ανάγκες του αγώνα με σύνθεση 6 ατόμων. Αύριο στις 21.00 θα είμαστε στην έδρα των CULT DARTIST για τον προγραμματισμένο αγώνα μας.”

Την επόμενη ημέρα, 21/03/2022, στις 10:48, οι Cult Dartists (χωρίς να διαψεύδουν το οτιδήποτε από τα όσα ανέφεραν στο mail τους οι Dartans) ξαναστέλνουν mail στον σύλλογο αναφέροντας:

“Καλημέρα αναμένουμε μια απάντηση από τον σύλλογο σχετικά με την αναβολή του παιχνιδιού dartans cult dartists ενημερώστε μας αν το ΔΣ εγκρίνει η όχι την αναβολή ευχαριστώ

Στις 17:04, το ΔΣ ενημερώνει τις ομάδες για την απόφαση του:

“Καλησπέρα σας,
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί μέσω των συγκεντρώσεων αρχηγών αλλά και των κατά καιρούς ανακοινώσεων μας, ο σύλλογος τα τελευταία 2 χρόνια λόγω της κατάστασης, έχει επιλέξει να επιδεικνύει μεγάλη ανοχή στις αναβολές αγώνων ακόμη και για μη σπουδαίους λόγους παρά τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί. Γι’ αυτό και σε αυτή την περίπτωση, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα εξετάζαμε την σπουδαιότητα του λόγου αλλά θα εγκρίναμε το αίτημα για αναβολή όπως και όλα τα προηγούμενα.


Όμως, η μοναδική προϋπόθεση που έχει τεθεί από τον σύλλογο για να υφίσταται η παραπάνω παρέκκλιση-διευκόλυνση και η οποία ομόφωνα έχουν αποδεχθεί όλες οι ομάδες, είναι η αναβολή να τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης και του αντιπάλου.


Σε αυτή την περίπτωση η αντίπαλη ομάδα μας ενημέρωσε με email (το οποίο και σας κοινοποίησαν) πως αφενός λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούν να αγωνιστούν κάποια άλλη ημερομηνία αφετέρου ο αριθμός των 6 ατόμων που απομένουν για να αγωνιστείτε επαρκεί για την διεξαγωγή του αγώνα (πράγματι, “2” είναι το ελάχιστο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός “1,08”).


Με γνώμονα τα παραπάνω και, λαμβάνοντας υπόψη ότι ακόμη και σε περίπτωση που εγκρίνουμε την αναβολή, το παιχνίδι θα το κερδίσουν οι Dartans άνευ αγώνα (καθότι αυτός που αιτείται την αναβολή έχει και την υποχρέωση να βρει ημερομηνία που να εξυπηρετεί και τις δύο ομάδες), σας ενημερώνουμε πως αποφασίζουμε το παιχνίδι να διεξαχθεί όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί για σήμερα 21/03/2022 στις 21:00.


Σας ευχαριστούμε.

Στην οποία απόφαση, απάντησαν οι Cult Dartists με το εξής:

Μάλλον δεν καταλαβαίνετε την σοβαρότητα της κατάστασης και βάζετε τα πάντα πάνω από την ανθρώπινη υγεία ήδη αλλά 2 άτομα που βρέθηκαν με άλλο κρούσμα άσχετο με εμάς πάνε για έλεγχο τώρα και ο κ ….. ήταν με κρούσμα τον Κο ….. . Στην ομάδα μας υπάρχουν 3 άνθρωποι με υποκείμενα…σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιάσουμε την ανθρώπινη υγεία με ψεύτικη πρόφαση ότι δεν μπορεί να βρεθεί μια ημερομηνία 3 μήνες μετά για ένα παιχνίδι λυπάμαι για τις αποφάσεις του ΔΣ
Ως εκ τούτου η ομάδα Cult Dartists αποχωρεί από όλες τις διοργανώσεις του ‘συλλόγου’ με την σύμφωνη γνώμη όλων των παικτών και σας εύχεται καλή συνέχεια!
Αλήθεια αν θα κολλούσε κάποιος θα το είχατε βάρος στην συνείδηση σας;;;

Η παραπάνω ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαμε με την εν λόγω ομάδα.

Όσες φορές και να διαβάσουμε τα παραπάνω μηνύματα, δεν μπορούμε πραγματικά να κατανοήσουμε για ποιόν λόγο “λυπούνται” για τις αποφάσεις μας, ούτε γιατί θα πρέπει να έχουμε κάποιο βάρος στη συνείδησή μας.
Αφενός ουδέποτε τους προτρέψαμε να κάνουν κάτι το οποίο θα έθετε σε κίνδυνο τον οποιοδήποτε, αφετέρου, από την στιγμή που η αντίπαλη ομάδα αρνήθηκε την αναβολή και κυρίως, από την στιγμή που είχαν πολύ παραπάνω από τον απαιτούμενο αριθμό παικτών διαθέσιμο (άρα δεν συνέτρεχε σπουδαίος λόγος όπως προβλέπει ο κανονισμός για να αναβάλουμε εμείς υποχρεωτικά το παιχνίδι) η όποια απόφαση μας ήταν καθαρά τυπικού χαρακτήρα.

Επίσης, ενώ θεωρούν δεδομένο ότι τα κατά δήλωσή τους θετικά τεστ είναι ανεπίδεκτα αμφισβήτησης, δεν μας εξηγούν, για ποιόν λόγο θα πρέπει το ΔΣ να θεωρήσει ψεύτικη πρόφαση την δήλωση της άλλης ομάδας για μη δυνατότητα εύρεσης ημερομηνιών λόγω υποχρεώσεων; Πως θα μπορούσαμε εμείς σαν σύλλογος να είμαστε σίγουροι ότι δεν συμβαίνει το αντίθετο παραδείγματος χάριν;

Αυτό όμως το οποίο με τίποτα δεν μπορούμε να συλλάβουμε και το οποίο είναι πραγματικά άξιο απορίας είναι το ποιος ήταν αυτός ο τόσο σπουδαίος λόγος που τους οδήγησε ομόφωνα να αποχωρήσουν από τις διοργανώσεις του συλλόγου από τη στιγμή που είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη στο ζήτημα της αναβολής του αγώνα, ούτε προφανώς μπορεί να κάνει τον αστυνόμο για να ανακαλύψει ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

Κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα, θα θέλαμε να διαψεύσουμε και τις διάφορες φήμες οι οποίες αναφέρουν ότι η αποχώρηση οφείλεται σε εγγραφή νέου παίκτη στην ομάδα η οποία δεν τους επετράπει.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας από τα παρακάτω email (τα οποία εστάλησαν μία ημέρα πριν την αποχώρηση) είναι πέρα για πέρα ανυπόστατες και το λιγότερο αστείες διότι, αφενός δεν αναφέρουν τίποτα τέτοιο στην επιστολή τους, αφετέρου, την στιγμή της αποχώρησής τους δεν γνώριζαν εάν έχει απορριφθεί ή όχι η μεταγραφή καθώς, μετά από δικό τους αίτημα, επρόκειτο να συζητηθεί στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο του Μαρτίου, 8 ημέρες αργότερα.

2. Επιπτώσεις αποχώρησης

Ενώ η αποχώρηση της προαναφερθείσας ομάδας έχει ως συνέπεια την εφαρμογή των διαδικασιών που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός “7,06” (περί διάλυσης ομάδας), μετά από εισήγηση κάποιων εκ των αρχηγών που παρίσταντο στην συνέλευση, το ΔΣ αποδέχτηκε και αποφάσισε να ακολουθηθούν οι διαδικασίες του άρθρου “7,08” (περί αποβολής ομάδας), όσον αφορά την κατάταξη και τα αποτελέσματα.
Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αγώνες από την αρχή του πρωταθλήματος θα κατοχυρωθούν ως νίκες με 11-0 για τις υπόλοιπες ομάδες.

3. Μεταγραφές

Το ΔΣ, στην τακτική του συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την συγκέντρωση αρχηγών, συζήτησε το αίτημα νέας εγγραφής που του υπέβαλε η ομάδα των Cult Dartists πριν την αποχώρηση της.

Ενώ από την μελέτη των σχετικών άρθρων κατέληξε ομόφωνα ότι οποιαδήποτε προσθήκη νέων παικτών αυτή τη χρονική στιγμή δεν επιτρέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό, παρόλα αυτά, από την συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχει μία μεγάλη βάση ανεμβολίαστων παικτών από όλους τους συλλόγους οι οποίοι σύντομα θα μπορούσαν να παίξουν (μετά την φημολογούμενη άρση των περιοριστικών μέτρων) και τους οποίους οι ομάδες και κατ’ επέκταση ο σύλλογος θα μπορούσαν να τους απορροφήσουν όχι μόνο για τους προσεχείς μήνες αλλά και για τη νέα χρονιά.

Με γνώμονα τα παραπάνω, το ΔΣ έκανε την παρακάτω πρόταση στους αρχηγούς των ομάδων:
Να ανοίξει μία τρίτη μεταγραφική περίοδος, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και θα λήξει λίγο διάστημα αργότερα.

Η πρόταση απορρίφθηκε ομόφωνα από τους αρχηγούς των ομάδων.

Το σκεπτικό της απόρριψης ήταν διότι στο σημείο όπου έχουν φτάσει οι ομαδικές διοργανώσεις του συλλόγου, οποιαδήποτε προσθήκη νέων μελών θα δημιουργούσε πιθανή αλλοίωση αποτελεσμάτων.

4. Εκλογές

Ο σύλλογος πρόκειται να προχωρήσει σε εκλογές το συντομότερο δυνατό με αφορμή τις πρόσφατες αποχωρήσεις και αποβολές μελών του ΔΣ.

5. Αναβληθείσα αγωνιστική

Η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία αναβλήθηκε λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

6. Νέα διοργάνωση

Ο Σύλλογος εξετάζει την δυνατότητα πραγματοποίησης μίας επιπλέον διοργάνωσης μετά την λήξη του ατομικού πρωταθλήματος και ενημέρωσε τους αρχηγούς σχετικά. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μετά και το παραπάνω θέμα η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε.

Κλείνοντας, όπως εύκολα μπορείτε να επιβεβαιώσετε, τα παραπάνω δεν αποτελούν προσωπικές απόψεις και φήμες αλλά γεγονότα που αποδεδειγμένα έγιναν, με στοιχεία και όχι κουτσομπολιά.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις αποφάσεις μας ως ΔΣ, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να διαδίδει ψέματα και φήμες για να καλύψει την δική του ανεπάρκεια.

Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι εδώ και 3 χρόνια δηλώνουμε παρών σε οποιονδήποτε θέλει να συζητήσουμε ο,τιδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καλύτερο το άθλημα που αγαπάμε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρών και για όποιον το θελήσει και στο μέλλον. Οι “υπόλοιποι”, παρακαλούμε μην ενοχλείτε.

Εκ του ΔΣ.

Συγκέντρωση αρχηγών 30/03/2022

Σας ενημερώνουμε πως την επόμενη Τετάρτη 30/03/2022 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στο Cult Café συγκέντρωση αρχηγών με θέματα:

 • 1) αποχώρηση ομάδας Cult Dartists από τις ομαδικές διοργανώσεις του συλλόγου
 • 2) μεταγραφές ελεύθερων παικτών
 • 3) γενικά θέματα λήξης αγωνιστικής περιόδου

Η παρουσία των αρχηγών (ή κάποιου εκπροσώπου) όλων των ομάδων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Εκ του ΔΣ

Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου 9/2/2022

Σας ενημερώνουμε ότι, στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της 9/2/2022, τέθηκε θέμα εφαρμογής του Άρθρου 14, παρ.2, του καταστατικού του συλλόγου μας [… Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να κηρύξει έκπτωτο του αξιώματος του κάθε μέλος του το οποίο απουσιάζει αδικαιολόγητα επί τρεις (3) συνεχείς συνεδριάσεις του…], ως εκ τούτου αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ η έκπτωση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου, κας Πανσεληνά Γεωργίας, για την αδικαιολόγητη απουσία της στις τακτικές συνεδριάσεις του Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Η παραπάνω απόφαση έχει άμεση ισχύ.

Εκ του ΔΣ

Αναβολή 12ης αγωνιστικής, 24/01/2022

Καλησπέρα σας,

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η σημερινή 12η αγωνιστική αναβάλλεται.

Η αναπλήρωση της δεν θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα αλλά σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί από το ΔΣ. Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί το πρόγραμμα όπως είναι ήδη αναρτημένο στο site.

Εκ του ΔΣ.

Παραίτηση γραμματέα, δελτία αθλητών και αγωνιστικές

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 15/1/2022 ο γραμματέας του συλλόγου, κ. Ανίσης Ανάργυρος, παραιτήθηκε από το ΔΣ του συλλόγου για προσωπικούς λόγους. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και “νταρτική” του ζωή.

Το ΔΣ αποφάσισε λόγω των συνθηκών να μην προχωρήσει σε νέες εκλογές για την αναπλήρωση της θέσης του αλλά να την αναλάβει ένα εκ των δυο υφιστάμενων μελών. Η κα Πανσεληνά απέρριψε την θέση ενώ αντίθετα ο κ. Γιαννιός την αποδέχτηκε. Από σήμερα λοιπόν, καθήκοντα Γραμματέα στον σύλλογο αναλαμβάνει ο κύριος Γιαννιός Νικόλαος.

Ως εκ τούτου και με βάση και την ανακοίνωση της 14/1/2022, παρακαλούνται όλες οι ομάδες οι οποίες έχουν εκκρεμότητες με δελτία αθλητών τους να επικοινωνούν εφεξής με τον κ. Γιαννιό για την επίλυση τους.

Κλείνοντας, την αγωνιστική που μας πέρασε, δύο αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω κρουσμάτων στις ομάδες. Σας ενημερώνουμε πως σε αυτούς τους δύο αγώνες όπως και σε όσους χρειαστεί να αναβληθούν μελλοντικά λόγω κρουσμάτων, δεν θα ισχύουν τα όσα προβλέπει ο κανονισμός “2,12” περί αναβολής αγώνα και οι ομάδες θα έχουν όσο διάστημα απαιτείται για την ανάρρωση των παικτών τους και την σωστή διεξαγωγή των αγώνων.
Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν οι αγωνιστικές του κυπέλλου οι οποίες απέχουν διάστημα 2 μηνών μεταξύ τους.

Εκ του ΔΣ.

Δελτία αθλητών & μεταγραφές

Σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

 • Δελτία Αθλητών: Πληροφορηθήκαμε από την ΕΑΔ (Εθνική Αρχή Διαφάνειας) πως σε περίπτωση ελέγχου σε έδρες οι οποίες διαθέτουν ΚΑΔ: Μπαρ ή Μπαρ-Καφέ και μόνο, επιβάλλεται όλοι οι παίκτες να φέρουν και τις αθλητικές τους ταυτότητες πέρα από τις αστυνομικές. Στον σύλλογο μας υπάρχουν δύο τέτοιες περιπτώσεις εδρών, το “ΣΠΟΡΑΚΙ” και το “Cult Cafe”.
  Για το λόγο αυτό και γνωρίζοντας πως υπάρχουν κάποιες ταυτότητες αθλητών σε εκκρεμότητα, καλούμε όλους τους αρχηγούς των ομάδων να επικοινωνήσουν από την Τρίτη 18/1/2022 και χωρίς καθυστέρηση με τον γραμματέα του συλλόγου, κ. Ανίση, για διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων.

  Ειδικά για τις ομάδες Wolfpack, Cult Dartists, Sporaki & Kariba, οι οποίες αγωνίζονται αυτή τη Δευτέρα, 17/1, στις εν λόγω έδρες, παρακαλούνται οι αρχηγοί τους να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον γραμματέα για επίλυση των όποιων ζητημάτων έγκαιρα.
 • Μεταγραφές: Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με το άρθρο 7,02 του εσωτερικού κανονισμού, από 1/1 έως 31/1 είναι η δεύτερη περίοδος μεταγραφών του συλλόγου για το τρέχον έτος. Σας υπενθυμίζουμε πως για να θεωρηθεί μια μεταγραφή έγκυρη και να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης στη νέα του ομάδα θα πρέπει α) να συμπληρωθεί η αίτηση μεταγραφής που υπάρχει αναρτημένη στη σελίδα Έγγραφα-Αιτήσεις και, εφόσον συμπληρωθεί και υπογραφεί και από τους δύο αρχηγούς, β) να σταλεί με e-mail στο info@syntel.gr.

  Αίτηση μεταγραφής η οποία έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί αλλά δεν έχει κοινοποιηθεί μέσω e-mail στον σύλλογο, δεν θα λαμβάνεται υπόψη και οποιαδήποτε συμμετοχή παικτών σε αγώνες με βάση αυτή θα θεωρείται άκυρη.
  Μεταγραφές οι οποίες θα αποστέλλονται έως και μία ώρα πριν την έναρξη κάποιου παιχνιδιού θα μπορούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω παιχνίδι αλλιώς θα αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο.

Εκ του ΔΣ

Τρόπος διεξαγωγής και έπαθλα ατομικού πρωταθλήματος

Παρακάτω ακολουθεί ο τρόπος διεξαγωγής του φετινού ατομικού πρωταθλήματος.

Κατά τον σχεδιασμό πραγματοποιήθηκαν κάποιες μικροαλλαγές σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση με σκοπό να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα αλλά και με την ελπίδα πως θα κρατηθεί το ενδιαφέρον των παικτών αμείωτο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο περιόδους:

α) τις αγωνιστικές διπλού round robin και

β) τη Final 8 πυραμίδα

Στην πρώτη περίοδο του round robin, όλοι θα παίξουν με όλους δύο φορές.

Όλα τα παιχνίδια είναι best of 8.

Οι παίκτες θα βαθμολογούνται με 4 βαθμούς για κάθε νίκη που θα σημειώνουν, 2 βαθμούς για την ισοπαλία και 1 βαθμό για την ήττα.

Στις ισοβαθμίες παικτών θα λαμβάνονται υπόψη με την σειρά: 1) η διαφορά κερδισμένων/χαμένων leg, 2) το μεταξύ τους αποτέλεσμα 3) αγώνας μπαράζ.

Με την λήξη του round robin ακολουθεί το final 8 όπου οι πρώτοι 8 της βαθμολογίας θα διασταυρωθούν μεταξύ τους (1-8, 2-7, 3-6, 4-5) σε μονή knock out πυραμίδα.

Τα παιχνίδια θα είναι best of 9 και ο τελικός best of 11.

Έπαθλα

Σε όλους τους παίκτες θα δωθούν τα καθιερωμένα αναμνηστικά κύπελλα/μετάλλια και επιπλέον, στους πρώτους 8 θα δοθούν και τα παρακάτω έπαθλα ανάλογα με την θέση που θα κατακτήσουν*:

 • Οι 4 πρώτες θέσεις θα μοιραστούν το σύνολο των συμμετοχών που θα συγκεντρωθούν, προσαυξημένο κατά 150€ από το σύλλογο**.
 • Στις θέσεις 5 έως 8 θα δοθεί ένα από τα εξής δώρα των χορηγών μας α) ένα σετ βελάκια αξίας 50€ από το ACHRO β) δύο δωροεπιταγές συνολικής αξίας 50€ από το Dartsline και γ) μία δωροεπιταγή αξίας 50€ από το Ethnic Jar.

Ενδεικτικά, σε υποθετική περίπτωση 16 συμμετοχών, η κατανομή των επάθλων θα είναι η εξής:

 • 1η θέση: 380€
 • 2η θέση: 285€
 • 3η θέση: 190€
 • 4η θέση: 95€
 • 5η θέση: 1 σετ βελάκια αξίας 50€ από το Achro
 • 6η θέση: Δωροεπιταγή 50€ από το Ethnic Jar
 • 7η θέση: Δωροεπιταγή 25€ από το Dartsline
 • 8η θέση: Δωροεπιταγή 25€ από το Dartsline

Μετά το τέλος της διεξαγωγής του πρωταθλήματος, η τελική κατάταξη θα αναδείξει:

 • τον πρωταθλητή του συλλόγου για το έτος 2020-2021
 • το σύνολο των παικτών που απαιτούνται για να εκπροσωπηθεί ο σύλλογος στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες για την ανάδειξη της Εθνικής Ομάδας (εφόσον πραγματοποιηθούν).

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής ανά παίκτη είναι 50€ και θα δοθεί από όλους τους παίκτες εφάπαξ την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (Κυριακή 21/11/2021).
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με μήνυμα στο info@syntel.gr ή στο messenger μέσω του site ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook, έως και την Παρασκευή 19/11/2021.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας: ACHRO, Dartsline και Ethnic Jar, οι οποίοι κάθε φορά δηλώνουν παρόν και στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου αλλά πάνω απ’ όλα τις προσπάθειες των παικτών μας.

Εκ του ΔΣ

*Σε περίπτωση κάλυψης εξόδων των παικτών για την συμμετοχή τους στους διασυλλογικούς αγώνες, θα δοθούν μόνο τα δώρα των χορηγών στις 4 πρώτες θέσεις.

**Τα τελικά ποσά θα ανακοινωθούν μετά την λήξη των συμμετοχών.

Παράταση Κανονισμού Ενδυμασίας

Καλησπέρα σας,

Καθότι τις τελευταίες ~10 ημέρες υπήρξε αρκετή κινητικότητα σε εγγραφές νέων παικτών από τις ομάδες (τουλάχιστον 6 ομάδες με τουλάχιστον έναν καινούριο παίκτη), αποφασίστηκε η παράταση των όσων προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό (1,12) περί ενδυμασίας για ακόμη δύο αγωνιστικές (την σημερινή και την επόμενη) για όλες τις ομάδες.

Από την 7η αγωνιστική της 29/11/2021 και έπειτα, ο κανονισμός θα ισχύσει κανονικά χωρίς περεταίρω παρατάσεις.

Εκ του ΔΣ

Αλλαγή τρόπου διεξαγωγής ατομικών τουρνουά 2021-2022

Την Κυριακή που μας πέρασε ήταν προγραμματισμένο το πρώτο ατομικό τουρνουά της φετινής χρονιάς.

Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν το τελευταίο διάστημα είχαν σαν αποτέλεσμα να αφήσουν εκτός διοργάνωσης σχεδόν τους μισούς παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν συστηματικά σε αυτά, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Επειδή ο αριθμός των παικτών που μένει και επιθυμεί αλλά πάνω απ’ όλα “μπορεί” να συμμετάσχει, είναι μικρός (κάτω από 20 άτομα), αποφασίσθηκε η ακύρωση του συγκεκριμένου τουρνουά (όπως ορίζεται στο άρθρο 4,03 του εσωτερικού κανονισμού) και, μετά από συνεννόηση και με τους παίκτες, αποφασίστηκαν κατά πλειοψηφία από το ΔΣ τα κάτωθι:

 • Ο τρόπος διεξαγωγής για φέτος αλλάζει από open τουρνουά σε κλειστό πρωτάθλημα round robin (όλοι εναντίων όλων) με best of 7 παιχνίδια
 • Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών παραμένουν αυτές που έχουν ήδη αναρτηθεί στο site
 • Όλα τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο info@syntel.gr ή με μήνυμα στο messenger μέσω του site ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook, έως και την Παρασκευή 19/11/2021

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες επί του τρόπου διεξαγωγής καθώς και των επάθλων.

Εκ του ΔΣ