Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Δηλώσεις συμμετοχής Ομαδικών και Ατομικών Διοργανώσεων 2023-2024

Α) Το ΔΣ του Συλλόγου Νταρτς Ελληνικού καλεί όλα τα ενεργά και ταμειακώς ενήμερα μέλη του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/9/2023, στις 20:00, στην έδρα του συλλόγου στο Cult Café.

Θέματα έκτακτης γενικής συνέλευσης:

  1. Αναπροσαρμογή ετήσιας συνδρομής μέλους (από 30€ σε 50€).
  2. Ενημέρωση μελών για τις επικείμενες συνδιοργανώσεις με τους υπόλοιπους συλλόγους της Αττικής.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών (1/2 των μελών) θα ακολουθήσει 2η έκτακτη γενική συνέλευση την ίδια ημέρα στις 20:15.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών και στην 2η έκτακτη γενική συνέλευση (1/3 των μελών) θα ακολουθήσει 3η έκτακτη γενική συνέλευση την ίδια ημέρα στις 20:30 όπου θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη είναι παρόντα.

Β) Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης θα ακολουθήσει η καθιερωμένη 1η συγκέντρωση αρχηγών για την νέα αγωνιστική χρονιά όπου οι αρχηγοί (ή εκπρόσωποι τους) θα πρέπει να καταβάλουν τις ετήσιες συνδρομές των μελών των ομάδων τους και παράλληλα θα ενημερωθούν για τις λεπτομέριες των εσωτερικών ομαδικών διοργανώσεων της νέας περιόδου.
Την ίδια ημέρα θα μπορέσει να εξοφλήσει την συνδρομή του και οποιοδήποτε μέλος δεν ανήκει σε ομάδα αλλά επιθυμεί να γραφτεί στον σύλλογο μας.

Γ) Οι εγγραφές για την νέα περίοδο ξεκινάνε από σήμερα και θα σταματήσουν με νεότερη ανακοίνωση.
Όσες ομάδες επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ, ενώ για τις ατομικές διοργανώσεις όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ.

Εκ του ΔΣ.