Συμπληρωματικές Οδηγίες Διοργανώσεων

Καλησπέρα σε όλους,

Έφτασε επιτέλους η στιγμή μετά από αυτό το πολύ μεγάλο κενό, να επανεκκινήσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Αύριο, Δευτέρα 05/10, ξεκινάμε με την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και με αφορμή αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε/υπενθυμίσουμε τα εξής:

      1. Είναι υποχρεωτική η εφαρμογή όλων των κανόνων προστασίας κατά την διάρκεια των αγώνων που ανακοινώθηκαν από την GDO, από όλους τους παίκτες ανεξαιρέτως.
        Όσοι αρνούνται να συμμορφωθούν δεν θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή στους αγώνες.

      2. Η νέα ώρα έναρξης των αγώνων λόγω των περιοριστικών μέτρων είναι η 20:30.

      3. Οι ομάδες έχουν περιθώριο μέχρι και την 4η αγωνιστική να ετοιμάσουν τις εμφανίσεις των παικτών τους. Από την 5η αγωνιστική (2/11/2020) και έπειτα, παίκτης ο οποίος δεν φοράει ομοιόμορφη και ομοιόχρωμη εμφάνιση με τους συμπαίκτες του δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στον εκάστοτε αγώνα.

      4. Οι μεταγραφές παικτών μεταξύ ομάδων επιτρέπονται από:
        α) ενάρξεως έως 01/11/2020 και
        β) 01/01/2021 έως 31/01/2021
        (Οι ελεύθεροι παίκτες μπορούν να ενταχθούν σε οποιαδήποτε ομάδα επίσης μέσα στο παραπάνω διάστημα).

      5. Νέος κανόνας ανώτατου ορίου 17 βολών (51 βελάκια) ανά παίκτη και ανά leg σε όλες τις ομαδικές διοργανώσεις. Αν δεν υπάρχει νικητής μετά την ρίψη και της τελευταίας βολής και από τους δύο παίκτες, τότε θα ρίξουν για bull. Πρώτος ρίχνει αυτός ο οποίος ξεκίνησε πρώτος το leg και όποιος είναι πιο κοντά στο bull είναι ο νικητής.

      6. Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με το σύστημα του διπλού Round Robin χωρίς αγώνες play off στο τέλος της κανονικής περιόδου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα που θα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και το τέλος της 22ης αγωνιστικής, θα στεφθεί πρωταθλήτρια για την σαιζόν 2020-2021.

      7. Το Κύπελλο θα διεξαχθεί με το σύστημα της νοκ-άουτ πυραμίδας μέχρι και τον τελικό.
        Οι αγώνες πλέον θα διεξάγονται Δευτέρα και όχι Τετάρτη.
        Οι έδρες στον πρώτο γύρο έχουν οριστεί μετά από κλήρωση.
        Σε κάθε επόμενο γύρο, εντός έδρας θα παίξει η ομάδα η οποία έπαιζε εκτός στον προηγούμενο γύρο. Αν και οι δύο έπαιζαν εντός ή εκτός έδρας τότε θα γίνεται κλήρωση (το bye θεωρείται εντός έδρας).
        Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν όσες ομάδες έχουν κοινή έδρα και κοινό στόχο με ομάδες άλλων συλλόγων. Σε αυτούς τους αγώνες η έδρα θα καθορίζετε από το ΔΣ.

      8. Η διοργάνωση του ατομικού πρωταθλήματος καθώς και λεπτομέρειες επ’ αυτού θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, όπως την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων οι αρχηγοί των ομάδων που κέρδισαν υποχρεούνται να στέλνουν φωτογραφία του φύλου αγώνα στο messenger του συλλόγου είτε:
α) μέσα από την σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/syntel.gr) ή
β) μέσα από την συντόμευση της εφαρμογής στο site  (  )

Καλή αρχή και καλή χρονιά σε όλους!!

Game On!!