Ενημέρωση αποτελέσματος μετά τη λήξη του αγώνα

3 παιχνίδια της χθεσινής αγωνιστικής δεν έχουν στείλει ακόμα σκορ…

Επειδή συχνά πυκνά λοιπόν, εμφανίζονται παίκτες οι οποίοι -με το δίκιο τους- ζητούν την τυπικότητα και την ταχύτητα στην ενημέρωση από μας,μη γνωρίζοντας φυσικά όλους τους παράγοντες των καθυστερήσεων, σας υπενθυμίζω για τελευταία φορά την υποχρέωση που έχετε να στέλνετε το σκορ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ή εστω να ενημερώσετε για την αναβολή του ματς και τους λόγους αυτής.

Επίσης,η ενημέρωση αυτή ΠΡΕΠΕΙ να γίνει μέσω της συγκεκριμένης,γνωστής σε όλους, οδού.
Με ΜΗΝΥΜΑ στο κινητό του Συλλόγου ή με μήνυμα inbox σε κάποιο μέλος του ΔΣ τη στιγμή της ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. 
Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτά τα ”το είπα στον έτσι και κείνος το ξέχασε,το έστειλα στον γκιουβέτσι και κείνος έχασε το κινητό του…” σας καθιστούν και τους 2 αρχηγούς υπόλογους και η τιμωρία βαραίνει ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ.

Από τη στιγμή που ως αυτή την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν έχω μήνυμα στο κινητό του Συλλόγου ή δεν με έχει ενημερώσει κάποιος του ΔΣ ότι έλαβε μήνυμα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΡ.

Έχουν μείνει μόλις 2 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και εξακολουθούν κάποιοι να μην έχουν κατανοήσει αυτή την υποχρέωση. Υποχρέωση προς τους παίκτες του Συλλόγου και προς τις άλλες ομάδες κυρίως!

Γι’αυτό τον λόγο λοιπόν,σας διαβεβαιώνω ότι είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που μένει ατιμώρητο το συγκεκριμένο γεγονός. Αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική, την 10η στις 3 Δεκεμβρίου,ο κανονισμός ισχύει κανονικά,αυτόματα,χωρίς κανένα δικαίωμα έφεσης.

Εκ του ΔΣ,

Πέτρος Γαβριελάτος

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *