Απόφαση GREEK DARTS ORGANIZATION για αναβολή αγώνων

Στις 10/3/2020 πραγματοποιήθηκε έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των προέδρων των έξι Συλλόγων – μελών της GDO με κύριο θέμα την εκτίμηση της κατάστασης που έχει προκύψει με τον ιό SARS-CoV-2.

Στο πλαίσιο εφαρμογής της κυβερνητικής δέσμης μέτρων πρόληψης και αποτροπής εξάπλωσης της επιδημίας στη χώρα μας από τον ιό SARS-CoV-2, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Αρχής γενομένης από την Πέμπτη 12/3/2020, αναστέλλεται επ’ αόριστο η διεξαγωγή των ομαδικών και ατομικών πρωταθλημάτων όλων των Συλλόγων.

2) Τα Διασυλλογικά Ανδρών και Γυναικών που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στην Κρήτη στις 10-12 Απριλίου, αναβάλλονται και θα διεξαχθούν μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης στο γενικότερο πάντα πλαίσιο των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τα συνεργαζόμενα καταστήματα των Συλλόγων μας για την κατανόηση τους και θα επανέλθουμε με σχετικές ανακοινώσεις.


Ταυτόχρονα, συνιστούμε στα μέλη μας να ενημερώνονται για την επιδημία και να ακολουθούν τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του στο https://eody.gov.gr

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *