ΣΥΝΤΕΛ logo

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου Νταρτς Ελληνικού “ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.

Ο σκοπός του συλλόγου μας είναι η ανάδειξη του αθλήματος των Νταρτς στον Δήμο Ελληνικού αλλά και ευρύτερα στο λεκανοπέδιο Αττικής και κατ’επέκταση σε όλη την επικράτεια.

Στην χώρα μας, το άθλημα των Νταρτς, είναι λιγότερο διαδεδομένο σε σχέση με άλλα αθλήματα. Με αργά πλην όμως σταθερά βήματα και με σκληρή δουλειά, αυτό τείνει να αλλάξει και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ολοένα και περισσότεροι νέοι παίκτες εγγράφονται σε έναν από τους διαθέσιμους συλλόγους του λεκανοπεδίου αυξάνοντας την δυναμική τους καταιγιστικά, ειδικά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Μέσα σ’αυτή την άνοδο, ακολουθεί από κοντά και η επαρχία με αθλητές κυριολεκτικά από παντού!

Στην ιστοσελίδα αυτή λοιπόν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και να ενημερώνεστε για ό,τι αφορά τις εξελίξεις και τα νέα του συλλόγου μας καθώς και την εβδομαδιαία αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων για τους θεσμούς του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και του Ατομικού πρωταθλήματος που σκοπό έχει την ανάδειξη του Πρωταθλητή Συλλόγου και την δημιουργία της 8μελούς αποστολής η οποία κάθε χρόνο συμμετέχει στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες για την ανάδειξη της Εθνικής Ομάδας. Επίσης, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις ομάδες του συλλόγου, τον αρχηγό/υπαρχηγό τους, το πλήρες ρόστερ τους, όπως επίσης και τις έδρες στις οποίες φιλοξενούνται.

Θα χαρούμε να γίνετε μέλη μας και να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από τις δημοσιεύσεις μας και, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να σας γνωρίσουμε από κοντά σε κάποιο από τα event που διοργανώνονται ανά τακτά διαστήματα από τον Σύλλογο μας.

Καλή περιήγηση!

Νεα

Έναρξη Διοργανώσεων 2020-2021

Στις 9/9/2020 πραγματοποιήθηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αρχικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το μέλος του Δ.Σ., κ. Ανδρουλιδάκης Νικόλαος, παραιτείται από την θέση που κατέχει για προσωπικούς λόγους. Ως εκ τούτου, την θέση του αναλαμβάνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, κ. Πιερίδης Νικόλαος, ο οποίος και την αποδέχθηκε.Ευχαριστούμε πάρα πολύ …

Νέα σελίδα Facebook

Καλησπέρα σας, Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα, για λόγους χρηστικότητας και λειτουργικότητας, ο σύλλογος θα χρησιμοποιεί την παρακάτω σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/syntel.gr/.Πλέον όλα τα νέα και ανακοινώσεις θα αναρτώνται εκεί και φυσικά και στο επίσημο site του συλλόγου, www.syntel.gr, ως είθισται. Το ήδη υπάρχον group πρόκειται σταδιακά να αδρανοποιηθεί και εν τέλει να διαγραφεί. Σας …

Συλλογος

Ο Σύλλογος

Ο σκοπός του Συλλόγου μας είναι η ανάδειξη του αθλήματος των Νταρτς στον Δήμο Ελληνικού αλλά και ευρύτερα στο λεκανοπέδιο Αττικής και κατ’επέκταση σε όλη την Επικράτεια.

Διοικητικό Συμβούλιο | Καταστατικό | Εσωτερικοί Κανονισμοί | Έγγραφα & Αιτήσεις | Χορηγοί ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ

Διοργανωσεις & Αποτελεσματα

Διοργανώσεις & Αποτελέσματα

Διαβάστε και δείτε τα αποτελέσματα των διοργανώσεων της τρέχουσας  αλλά και των προηγούμενων περιόδων.

Πρωτάθλημα | Κύπελλο | Ατομικά Τουρνουά | Ομάδες – Έδρες | Roster Ομάδων | Αγωνιστικό Ημερολόγιο | Προηγούμενες Περίοδοι |

Επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας