Εγγραφές και εσωτερικές διοργανώσεις 2022-2023

Σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Η ημερομηνία έναρξης του Ομαδικού Πρωταθλήματος είναι η Δευτέρα 17/10/2022.

Η ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Η ημερομηνία έναρξης του Ατομικού Πρωταθλήματος είναι η Κυριακή 23/10/2022.

Η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Δυάδων είναι η Τετάρτη 02/11/2022.

Από σήμερα και έως την Δευτέρα 03/10/2022 μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ομαδικές διοργανώσεις του συλλόγου.

Από σήμερα και έως την Δευτέρα 10/10/2022 μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ όσοι παίκτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ατομικό πρωτάθλημα του συλλόγου.

Από σήμερα και έως την Δευτέρα 17/10/2022 μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ όσοι παίκτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα δυάδων του συλλόγου.

Η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών, το σφράγισμα των δελτίων και η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει στην συγκέντρωση αρχηγών την Δευτέρα 10/10/2022 στις 20:00 στο Cult Café.

Ειδικά όσον αφορά το θέμα των συνδρομών, επειδή και πέρυσι παρατηρήθηκαν φαινόμενα κατάχρησης της μεγάλης περιόδου χάριτος που δίνει ο σύλλογος για την πληρωμή τους (παίκτες οι οποίοι ενώ αρχικά ξεκίνησαν να παίζουν στις διοργανώσεις του συλλόγου, για διαφόρους λόγους αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν ή έχοντας πληρώσει τα μισά χρήματα) κι επειδή αυτή η κατάχρηση δημιουργεί τεράστιο διαχειριστικό αλλά και διοργανωτικό πρόβλημα, όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους το αργότερο έως και την παραπάνω συγκέντρωση αρχηγών.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτρέπεται στον εκάστοτε μη οικονομικά ενήμερο παίκτη η συμμετοχή του σε οποιαδήποτε εσωτερική διοργάνωση μέχρι την εκπλήρωση της σχετικής του υποχρέωσης.

Γνωρίζουμε πως τα παραπάνω δεν αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, οι οποίοι είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, οφείλαμε όμως να κάνουμε επίσημα πλέον αυτή την επισήμανση για να αποφύγουμε όσο το δυνατόν επαναλαμβανόμενες δυσάρεστες καταστάσεις.

Σύντομα θα ανεβάσουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής των εσωτερικών διοργανώσεων του νέου έτους.

Εκ του ΔΣ