ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2022

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 30-31 Ιουλίου, διεξήχθησαν με επιτυχία οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες και μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Δημήτρης Λειβαδίτης!!


Είναι πραγματικά γεγονός πως ο Δημήτρης φέτος πραγματοποίησε μια ονειρεμένη χρονιά! Κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή του Ατομικού Πρωταθλήματος του συλλόγου μας, του Πρωταθλητή του Ομαδικού Πρωταθλήματος με την ομάδα των Lions, ήταν πάντα στις πρώτες θέσεις σχεδόν σε όλες τις μεγάλες και μικρές ιδιωτικές διοργανώσεις όπου συμμετείχε – και τώρα – έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα κατακτώντας πανάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος!!!

Δημήτρη συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο Europe Cup τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία!

Η τελική κατάταξη όλων των συμμετεχόντων είναι η εξής:

 • 1η Θέση: ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
 • 2η Θέση: ΚΟΥΠΑΡΑΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
 • 3η Θέση: ΤΣΑΚΙΡΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
 • 4η Θέση: RAVEN (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
 • 5η Θέση: ΚΟΤΡΩΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
 • 6η Θέση: ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
 • 7η Θέση: ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
 • 8η Θέση: ΘΕΟΔΟΤΟΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
 • 9η Θέση:
  ΒΑΛΒΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  ΓΟΥΛΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  ΔΡΑΚΟΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  ΝΑΝΟΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  ΠΕΦΑΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
 • 17η Θέση:
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  ΝΙΚΑΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  ΞΥΛΟΥΡΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  ΣΟΛΟΜΙΔΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  ΤΣΑΓΑΛΑΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  ΦΙΛΙΠΠΙΔΑΚΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)

Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βασίλη Μαργαρίτη και στον κ. Ανδρέα Ξυλούρη, προέδρους του Α.Σ.Α.ΝΤ. και ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ. αντίστοιχα, για την άψογη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν καθόλη τη διάρκεια του διημέρου.

Επίσης θέλουμε να πούμε ένα ξεχωριστό και πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους: Oleg Talayevych, Νίκο Ανδρουλιδάκη, Σπύρο Κατσούφρη, Χρήστο Μπούρδο, Κώστα Παπαβασιλείου, Κώστα Σαλούρο και Νίκο Φιλιππιδάκη οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν και βοήθησαν τους παίχτες στα παιχνίδια τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τα δύο venues των αγώνων, Game On Darts Club & Darts Club Sports Café, για την άψογη – όπως πάντα – φιλοξενία τους.

Πριν σας αποχαιρετήσουμε αξίζει να πούμε δύο λόγια παραπάνω για την περίπτωση που ακούει στο όνομα Darts Club καθότι το συγκεκριμένο μαγαζί από τη στιγμή που ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και περίπου δύο χρόνια, δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Όταν πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2020 μας εξέπληξε με τον χώρο του ο οποίος, κατά την προσωπική μας άποψη, συγκαταλέγεται μέσα στα 2-3 πιο όμορφα και άνετα μαγαζιά για να παίξει κάποιος βελάκια σε όλη την Ελλάδα!

Την πρώτη χρονιά αδιάλειπτης λειτουργίας του (φέτος, λόγω lock down) μας εντυπωσίασε με το πόσο πολύ προσπαθούσαν διαρκώς να φέρουν νέα άτομα στον χώρο και να κάνουν event πέρα από τα συνηθισμένα. Μέσα σε λίγους μήνες, όχι απλά κατάφεραν να έχουν νέους νταρτικούς θαμώνες, αλλά ήδη αρκετοί από αυτούς/ες απορροφούνται σιγά-σιγά από ομάδες και των τριών συλλόγων.

Την τρίτη και μεγαλύτερη έκπληξη όμως, μας την κράταγαν για το τέλος….
Όπως μας ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα των διασυλλογικών ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Νίκος Ζαχαρόπουλος, το Darts Club κάνει δωρεά το ποσό των €1.000 στην GDO με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των εξόδων της Εθνικής Ομάδας στο επερχόμενο ταξίδι της!

Αγαπητέ κ. Ζαχαρόπουλε, το ξέρουμε ότι σας ευχαριστήσαμε πάρα πολλές φορές την εβδομάδα που μας πέρασε, θα θέλαμε να δεχτείτε ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το ΔΣ, όχι για τη δωρεά αυτή καθαυτή, αλλά κυρίως για το μήνυμα της. Το οποίο μήνυμα δεν είναι άλλο από ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν έμπρακτα στον χώρο μας και στην ανάπτυξη την οποία μπορεί να έχει, με αμοιβαία φυσικά οφέλη από όλους τους εμπλεκόμενους.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν μαζί μας αυτή τη νταρτική χρονιά και έπαιξαν στις εσωτερικές και/ή στις open διοργανώσεις μας.

Ευχόμαστε να έχετε ένα καλό καλοκαίρι και τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβριο με καλύτερα και περισσότερα πράγματα….

Ο Πρόεδρος για το ΔΣ

ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ