Δελτία αθλητών & μεταγραφές

Σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

  • Δελτία Αθλητών: Πληροφορηθήκαμε από την ΕΑΔ (Εθνική Αρχή Διαφάνειας) πως σε περίπτωση ελέγχου σε έδρες οι οποίες διαθέτουν ΚΑΔ: Μπαρ ή Μπαρ-Καφέ και μόνο, επιβάλλεται όλοι οι παίκτες να φέρουν και τις αθλητικές τους ταυτότητες πέρα από τις αστυνομικές. Στον σύλλογο μας υπάρχουν δύο τέτοιες περιπτώσεις εδρών, το “ΣΠΟΡΑΚΙ” και το “Cult Cafe”.
    Για το λόγο αυτό και γνωρίζοντας πως υπάρχουν κάποιες ταυτότητες αθλητών σε εκκρεμότητα, καλούμε όλους τους αρχηγούς των ομάδων να επικοινωνήσουν από την Τρίτη 18/1/2022 και χωρίς καθυστέρηση με τον γραμματέα του συλλόγου, κ. Ανίση, για διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων.

    Ειδικά για τις ομάδες Wolfpack, Cult Dartists, Sporaki & Kariba, οι οποίες αγωνίζονται αυτή τη Δευτέρα, 17/1, στις εν λόγω έδρες, παρακαλούνται οι αρχηγοί τους να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τον γραμματέα για επίλυση των όποιων ζητημάτων έγκαιρα.
  • Μεταγραφές: Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με το άρθρο 7,02 του εσωτερικού κανονισμού, από 1/1 έως 31/1 είναι η δεύτερη περίοδος μεταγραφών του συλλόγου για το τρέχον έτος. Σας υπενθυμίζουμε πως για να θεωρηθεί μια μεταγραφή έγκυρη και να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο παίκτης στη νέα του ομάδα θα πρέπει α) να συμπληρωθεί η αίτηση μεταγραφής που υπάρχει αναρτημένη στη σελίδα Έγγραφα-Αιτήσεις και, εφόσον συμπληρωθεί και υπογραφεί και από τους δύο αρχηγούς, β) να σταλεί με e-mail στο [email protected].

    Αίτηση μεταγραφής η οποία έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί αλλά δεν έχει κοινοποιηθεί μέσω e-mail στον σύλλογο, δεν θα λαμβάνεται υπόψη και οποιαδήποτε συμμετοχή παικτών σε αγώνες με βάση αυτή θα θεωρείται άκυρη.
    Μεταγραφές οι οποίες θα αποστέλλονται έως και μία ώρα πριν την έναρξη κάποιου παιχνιδιού θα μπορούν να συμμετάσχουν στο εν λόγω παιχνίδι αλλιώς θα αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο.

Εκ του ΔΣ