Ατομικά Τουρνουά & Κλήρωση Κυπέλλου

Την Κυριακή 7/11/2021 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου και έπειτα θα ακολουθήσει το πρώτο ατομικό τουρνουά της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει για πρώτη φορά φέτος είναι αυτός του Darts Club και έπειτα θα εναλλάσσονται μεταξύ αυτού, της Cult και του Game On. Αναλυτικά οι έδρες για κάθε αγωνιστική θα αναρτηθούν το επόμενο διάστημα στην σελίδα των αγωνιστικών.

Όπως τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα διεξαχθούν 12 βαθμολογικά τουρνουά και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής του συλλόγου, οι 8 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο στους επόμενους διασυλλογικούς αγώνες καθώς και οι κορυφαίοι στις στατιστικές κατηγορίες των μεγαλύτερων κλεισιμάτων, περισσότερων 180 και λιγότερων βελακίων.

Η συμμετοχή στα ατομικά τουρνουά μειώνεται από €60 σε €50 για κάθε παίκτη και θα πληρώνεται εφάπαξ στο πρώτο ατομικό που θα συμμετάσχει ο κάθε ένας και όχι €5/ατομικό που ίσχυε μέχρι και σήμερα. Όσοι παίκτες είχαν συμμετάσχει πέρυσι στο πρώτο τουρνουά και είχαν πληρώσει την συμμετοχή των €20, αυτή θα αφαιρεθεί από τα €50 και άρα φέτος θα πληρώσουν μόνο €30.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι συμμετοχές από τα ατομικά τουρνουά χρησιμοποιούνται για τα έξοδα των παικτών του συλλόγου μας στους διασυλλογικούς αγώνες καθώς και για την αποστολή της Εθνικής Ομάδας.
Σε περίπτωση που αυτή η χρονιά ολοκληρωθεί αλλά λόγω της κατάστασης δεν γίνουν διασυλλογικοί αγώνες και δεν χρησιμοποιηθούν χρήματα για την Εθνική ομάδα, τότε όλα τα έσοδα από τα ατομικά τουρνουά θα επιστραφούν στους παίκτες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε αυτά.
Περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος θα ανακοινωθούν στο 1ο ατομικό τουρνουά στις 7 Νοεμβρίου.

Τέλος, την ίδια ημέρα θα βρίσκεται στον χώρο ο ταμίας και ο γραμματέας του συλλόγου. Παρακαλούνται όσες ομάδες ή παίκτες έχουν οποιαδήποτε οικονομική ή γραμματειακή εκκρεμότητα με τον σύλλογο, να παρευρεθούν στο Darts Club για την επίλυση της. Από την Δευτέρα 8/11/2021 και έπειτα, παίκτης ο οποίος δεν είναι οικονομικά ενήμερος δεν θα του επιτρέπεται η συμμετοχή του στους αγώνες.

Εκ του ΔΣ