Λήξη εγγραφών και έναρξη διοργανώσεων

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και την Κυριακή 24/9/2023.

Την Δευτέρα 25/9/2023 και ώρα 21:00, θα παρεβρίσκεται στο Darts Club Sports Cafe ο ταμίας του συλλόγου κ. Θ. Αργυρός. Παρακαλούνται οι αρχηγοί των ομάδων ή εκπρόσωποι αυτών να παρευρεθούν για να κλείσουν όποια τυχόν οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από συνδρομές παλαιών ή νέων μελών.

Η εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης των ομαδικών διοργανώσεων είναι η Δευτέρα 2/10 ενώ αυτή των ατομικών η Κυριακή 8/10.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση με λεπτομέρειες για τις διοργανώσεις της νέας χρονιάς.

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση – Δηλώσεις συμμετοχής Ομαδικών και Ατομικών Διοργανώσεων 2023-2024

Α) Το ΔΣ του Συλλόγου Νταρτς Ελληνικού καλεί όλα τα ενεργά και ταμειακώς ενήμερα μέλη του στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11/9/2023, στις 20:00, στην έδρα του συλλόγου στο Cult Café.

Θέματα έκτακτης γενικής συνέλευσης:

  1. Αναπροσαρμογή ετήσιας συνδρομής μέλους (από 30€ σε 50€).
  2. Ενημέρωση μελών για τις επικείμενες συνδιοργανώσεις με τους υπόλοιπους συλλόγους της Αττικής.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών (1/2 των μελών) θα ακολουθήσει 2η έκτακτη γενική συνέλευση την ίδια ημέρα στις 20:15.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών και στην 2η έκτακτη γενική συνέλευση (1/3 των μελών) θα ακολουθήσει 3η έκτακτη γενική συνέλευση την ίδια ημέρα στις 20:30 όπου θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη είναι παρόντα.

Β) Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης θα ακολουθήσει η καθιερωμένη 1η συγκέντρωση αρχηγών για την νέα αγωνιστική χρονιά όπου οι αρχηγοί (ή εκπρόσωποι τους) θα πρέπει να καταβάλουν τις ετήσιες συνδρομές των μελών των ομάδων τους και παράλληλα θα ενημερωθούν για τις λεπτομέριες των εσωτερικών ομαδικών διοργανώσεων της νέας περιόδου.
Την ίδια ημέρα θα μπορέσει να εξοφλήσει την συνδρομή του και οποιοδήποτε μέλος δεν ανήκει σε ομάδα αλλά επιθυμεί να γραφτεί στον σύλλογο μας.

Γ) Οι εγγραφές για την νέα περίοδο ξεκινάνε από σήμερα και θα σταματήσουν με νεότερη ανακοίνωση.
Όσες ομάδες επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ, ενώ για τις ατομικές διοργανώσεις όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή πατώντας ΕΔΩ.

Εκ του ΔΣ.

Σύνθεση νέου ΔΣ

Την Τετάρτη 5/7/2023 συνήλθαν στην Αργυρούπολη τα νέα µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου του Συλλόγου Νταρτς Ελληνικού που εκλέχθηκαν από την Γενική Συνέλευση της 1/7/2023.

Τα μέλη αποφάσισαν μετά από συζήτηση ότι η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ. για την διετία 2023-2025, θα είναι η ακόλουθη:

  • Πρόεδρος: Νίκας Κωνσταντίνος
  • Γραμματέας: Τσαλίκης Ευάγγελος
  • Ταμίας: Αργυρός Θεόδωρος
  • Μέλος: Πηλιχός Διονύσιος
  • Μέλος: Σαμούχος Στέφανος
  • Αναπληρωματικό Μέλος: Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος
  • Αναπληρωματικό Μέλος: Γιαννιός Νικόλαος

Για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι:

  • Πρόεδρος: Κουμέ Λεωνίδας
  • Μέλος: Ιορδανίδης Γεώργιος
  • Μέλος: Πανσεληνάς Γαβριήλ

Ολοκλήρωση αγωνιστικών υποχρεώσεων 2022-2023 – Απονομές – Εκλογές

Μίας και οδεύουμε προς το κλείσιμο της χρονιάς, σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό του συλλόγου το επόμενο διάστημα.

Doubles

  • Οι επόμενες δύο αγωνιστικές των δυάδων είναι την Πέμπτη 25/5 στο Cult Café και την Τετάρτη 31/5 στο Darts Club Sports Café.
  • Ο τελικός των δυάδων θα γίνει στο Cult Café σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Κύπελλο

  • Ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο 24/6 στις 21:00 στο Darts Club Sports Café.

Πρωτάθλημα

  • Η αγωνιστική του Φεβρουαρίου που αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα 29/5.
  • Σε κάθε άλλη περίπτωση οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να ολοκληρώσουν όλες τις εκκρεμείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέχρι και την Πέμπτη 8/6.
  • Ο πρώτος αγώνας των play off θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12/6 και ο επαναληπτικός στις 19/6.
  • Ο τελευταίος αγώνας για την οριστική κατάταξη όλων των ομάδων (εκτός του τελικού) θα γίνει την Δευτέρα 26/6.
    Η παραπάνω τελευταία αγωνιστική δεν επιδέχεται αναβολής για κανένα λόγο.
  • Ο τελικός του πρωταθλήματος θα γίνει το Σάββατο 1/7 στις 21:00 στο Cult Café.

Απονομές

  • Οι απονομές όλων των εσωτερικών διοργανώσεων του συλλόγου θα γίνουν το Σάββατο 1/7 αμέσως μετά την λήξη του τελικού πρωταθλήματος.

Εκλογές

  • Οι εκλογές του συλλόγου για την νέα διετία θα γίνουν το Σάββατο 1/7/2023 πριν την έναρξη του τελικού πρωταθλήματος.
  • Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να στείλουν την υποψηφιότητά τους στο email του συλλόγου ([email protected]) από αύριο 25/05/2023 μέχρι και την Κυριακή 25/6/2023.
  • Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκλογές θα ανακοινωθούν και σε νεώτερη δημοσίευση.

Εκ του ΔΣ

Έναρξη ομαδικών διοργανώσεων 2022-2023

Την Δευτέρα 14/10/2022 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση αρχηγών στην οποία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Το ομαδικό πρωτάθλημα ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα με την πρώτη αγωνιστική να διεξάγεται την Τετάρτη 19/10/2022. Έκτοτε όλες οι υπόλοιπες αγωνιστικές θα διεξάγονται Δευτέρα ως είθισται.
  • Η ημέρα διεξαγωγής των αγωνιστικών του Κυπέλλου θα είναι η Τετάρτη.
  • Οι νέες εγγραφές και μεταγραφές παικτών σε ομάδες θα επιτρέπονται από ενάρξεως έως και 13/11/2022 & από 16/01/2023 έως και 19/02/2023.
    Οποιοδήποτε αίτημα προσθήκης ή μετακίνησης παίκτη εκτός των παραπάνω περιόδων, δεν θα γίνεται αποδεκτό.
  • Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του συλλόγου, όλες οι ομάδες έχουν περιθώριο έως και τις 13/11/2022 για την προετοιμασία των εμφανίσεών τους.

Κλείνοντας, θέλουμε να καλωσορίσουμε στον σύλλογο μας τις νέες ομάδες των Bullseye, Crystal, Darts Club, Extreme Pistols και Sourmena και ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους καλή σαιζόν!

Εκ του ΔΣ

Κανόνες διεξαγωγής εσωτερικών διοργανώσεων 2022-2023

Πρωτάθλημα

Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος για την νέα χρονιά θα επανέλθει στην μορφή που είχε στην “προ-covid” εποχή. Συγκεκριμένα, όλες οι ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους σε διπλό round robin και μετά την ολοκλήρωση του θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης ανά τετράδες (1-4, 5-8, 9-12 κτλ.).

Κύπελο

Το κύπελο θα διεξαχθεί με τη μορφή της μονής νοκ άουτ πυραμίδας, με τις ομάδες να τοποθετούνται τυχαία στις θέσεις μετά από κλήρωση που θα γίνει στην πρώτη συγκέντρωση αρχηγών την Δευτέρα 10/10/2022 στις 20:00 στο Cult Café. Η ημέρα διεξαγωγής θα είναι Δευτέρα ή/και Τετάρτη (ανάλογα με τις συμμετοχές).

Ατομικό Πρωτάθλημα

Το ατομικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και αυτό με την παλαιά του μορφή, δηλαδή, 12 open βαθμολογούμενα τουρνουά. Στην περίπτωση που οι συμμετοχές θα είναι λίγες (κάτω από 20) θα γίνει κλειστό πρωτάθλημα όπως και την προηγούμενη χρονιά.

Το κόστος συμμετοχής παραμένει στα 60€ ως είθισται και ο τρόπος πληρωμής θα είναι σε 3 δόσεις των 20€ οι οποίες θα πρέπει να καταβληθούν στα 3 πρώτα τουρνουά.
Σε περίπτωση όπου κάποιος επιθυμεί να πληρώσει εξαρχής όλη τη συμμετοχή θα του χορηγείται έκπτωση 10€.
Εάν κάποιος ξεκινήσει να ακολουθεί τα ατομικά τουρνουά όχι από ενάρξεως αλλά από κάποια μεταγενέστερη ημερομηνία, τότε θα χρεωθεί την αναλογία του ποσού (π.χ. εάν ξεκινήσει από το 6ο και έπειτα θα πληρώσει 30€ κ.ο.κ.)

Όπως είχε ανακοινωθεί και πέρυσι, στην περίπτωση όπου για οποιονδήποτε λόγο δεν διεξαχθούν οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες, τότε όλα τα χρήματα των συμμετοχών θα επιστραφούν στους παίκτες ως έπαθλα, ανάλογα με την τελική τους κατάταξη.

ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ. DOUBLES CHAMPIONSHIP

Η νέα αυτή διοργάνωση δυάδων έρχεται να προστεθεί στις άλλες 3 εσωτερικές διοργανώσεις για το τρέχον έτος και, εφόσον τύχει της ανάλογης αποδοχής, θα την καθιερώσουμε ως μια από τις τακτικές διοργανώσεις του συλλόγου!

Ο τρόπος διεξαγωγής θα είναι ο εξής:

-Οι ομάδες αποτελούνται από 2 παίκτες ενώ προαιρετικά μπορεί να δηλωθεί και ένας αναπληρωματικός.

-Μίνιμουμ αριθμός συμμετοχών για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος: 16 ομάδες.

-Όλα τα παιχνίδια θα είναι αποκλειστικά μεταξύ δυάδων (σε αντίθεση με το πρόσφατο TDL CUP που περιλάμβανε και μονά)

-Το πρωτάθλημα χωρίζεται σε δύο φάσεις:

  • α) Round Robin
  • β) Final 8

-Οι 6 πρώτες ομάδες της γενικής βαθμολογίας του round robin προκρίνονται απευθείας στο Final 8 ενώ οι υπόλοιπες δύο θέσεις θα καλυφθούν από νοκ άουτ πυραμίδα όπου δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλες οι ομάδες από την 7η έως και την τελευταία θέση.

-Οι αγώνες θα διεξάγονται Τετάρτες, μία ή δύο φορές τον μήνα.

Για να δώσουμε μία καλύτερη εικόνα για την εξέλιξη του συγκεκριμένου πρωταθλήματος μέσα στη χρονιά, σε ένα υποθετικό σενάριο 16 ομάδων, η διοργάνωση ενδεικτικά θα κυλήσει ως εξής:

  • Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο θα διεξαχθούν 5 αγωνιστικές (μία κάθε μήνα) ενώ από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο άλλες 5 + το Final 8 (δύο κάθε μήνα)
  • Η κάθε ομάδα θα παίζει 3 παιχνίδια την κάθε αγωνιστική ημέρα
  • Το κάθε παιχνίδι θα είναι best of 6 και οι κερδισμένοι βαθμοί θα είναι 3 για την νίκη, 1 για την ισοπαλία και 0 για την ήττα.

-Οι διακριθέντες ομάδες πέρα από τα καθιερωμένα κύπελλα και μετάλλια στο τέλος της χρονιάς, θα διεκδικήσουν και τα παρακάτω χρηματικά έπαθλα:

  • Πρωταθλητές: 240€
  • 2η θέση: 150€
  • 3η θέση: 100€
  • 4η θέση: 60€

-Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα δυάδων και η διεκδίκηση όλων των παραπάνω επάθλων είναι δωρεάν για όλα μας τα μέλη!

Κλείνοντας, να επισημάνουμε πως όλες οι παραπάνω ημερομηνίες, προϋποθέσεις και κανόνες διεξαγωγής ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με τις τελικές συμμετοχές της κάθε διοργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει άμεση ενημέρωση όταν και εάν αυτό συμβεί.

ΕΚ του ΔΣ

Εγγραφές και εσωτερικές διοργανώσεις 2022-2023

Σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Η ημερομηνία έναρξης του Ομαδικού Πρωταθλήματος είναι η Δευτέρα 17/10/2022.

Η ημερομηνία έναρξης του Κυπέλλου θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Η ημερομηνία έναρξης του Ατομικού Πρωταθλήματος είναι η Κυριακή 23/10/2022.

Η ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος Δυάδων είναι η Τετάρτη 02/11/2022.

Από σήμερα και έως την Δευτέρα 03/10/2022 μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ομαδικές διοργανώσεις του συλλόγου.

Από σήμερα και έως την Δευτέρα 10/10/2022 μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ όσοι παίκτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ατομικό πρωτάθλημα του συλλόγου.

Από σήμερα και έως την Δευτέρα 17/10/2022 μπορούν να δηλωθούν ΕΔΩ όσοι παίκτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα δυάδων του συλλόγου.

Η πληρωμή των ετήσιων συνδρομών, το σφράγισμα των δελτίων και η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει στην συγκέντρωση αρχηγών την Δευτέρα 10/10/2022 στις 20:00 στο Cult Café.

Ειδικά όσον αφορά το θέμα των συνδρομών, επειδή και πέρυσι παρατηρήθηκαν φαινόμενα κατάχρησης της μεγάλης περιόδου χάριτος που δίνει ο σύλλογος για την πληρωμή τους (παίκτες οι οποίοι ενώ αρχικά ξεκίνησαν να παίζουν στις διοργανώσεις του συλλόγου, για διαφόρους λόγους αποχώρησαν χωρίς να πληρώσουν ή έχοντας πληρώσει τα μισά χρήματα) κι επειδή αυτή η κατάχρηση δημιουργεί τεράστιο διαχειριστικό αλλά και διοργανωτικό πρόβλημα, όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους το αργότερο έως και την παραπάνω συγκέντρωση αρχηγών.
Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτρέπεται στον εκάστοτε μη οικονομικά ενήμερο παίκτη η συμμετοχή του σε οποιαδήποτε εσωτερική διοργάνωση μέχρι την εκπλήρωση της σχετικής του υποχρέωσης.

Γνωρίζουμε πως τα παραπάνω δεν αφορούν την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών, οι οποίοι είναι απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, οφείλαμε όμως να κάνουμε επίσημα πλέον αυτή την επισήμανση για να αποφύγουμε όσο το δυνατόν επαναλαμβανόμενες δυσάρεστες καταστάσεις.

Σύντομα θα ανεβάσουμε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής των εσωτερικών διοργανώσεων του νέου έτους.

Εκ του ΔΣ

Γενική Συνέλευση 2022

Αγαπητά μέλη,

Την Δευτέρα 26/09/2022 θα πραγματοποιηθεί στο Cult Café η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.

Η ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης είναι στις 19:00.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού των ταμειακώς εντάξει μελών (50%), ορίζεται δεύτερη Γενική Συνέλευση στις 19:30.

Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού μελών και στη δεύτερη συνέλευση (1/3), ορίζεται τρίτη Γενική Συνέλευση στις 20:00 όπου θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη είναι παρόντα.

Τα θέματα της συνέλευσης είναι:

  • α) οικονομικός απολογισμός
  • β) διοικητικός απολογισμός
  • γ) παρουσίαση σχεδιασμού νέας χρονιάς

Όποιο μέλος επιθυμεί να προστεθεί κάποιο θέμα στην ημερήσια διάταξη μπορεί να το αιτηθεί στέλνοντας email στον σύλλογο ([email protected]) έως και την Δευτέρα 19/09/2022.

Εκ του ΔΣ

Απόφαση ΔΣ για πειθαρχικό παράπτωμα Φωτόπουλου Άγγελου

Την Κυριακή 19/6/2022 και κατά την διάρκεια των ετήσιων απονομών, το μέλος του συλλόγου Άγγελος Φωτόπουλος εξαπέλυσε απρόκλητα και απροκάλυπτα υβριστικές εκφράσεις εναντίον του Προέδρου και του ΔΣ.

Ο κ. Φωτόπουλος κλήθηκε σε απολογία για τις πράξεις του την Δευτέρα 27/06/2022, στην οποία τον εκπροσώπησε μετά από αίτημά του ο αρχηγός της ομάδας του, κ. Παπόγλου, λόγω ισχυριζόμενης ασθένειας.

Το ΔΣ μετά την ολοκλήρωση της απολογίας συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα πως η ποινή για την παραπάνω επαίσχυντη συμπεριφορά του κ. Φωτόπουλου είναι ένας (1) χρόνος αποκλεισμός από όλες τις εσωτερικές διοργανώσεις του συλλόγου.

Συμπληρωμάτικά, το ΔΣ λαμβάνοντας υπόψη τη μεταμέλια του κ. Φωτόπουλου και το γεγονός πως ζήτησε συγνώμη τόσο στην απολογία του όσο και τηλεφωνικά ο ίδιος στον Πρόεδρο του συλλόγου, αποφάσισε τη μετατροπή της παραπάνω ποινής σε: ένα (1) χρόνο με αναστολή.

Η ποινή έχει ισχύ από τις 20/06/2022 έως τις 20/06/2023.

Εκ του ΔΣ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2022

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 30-31 Ιουλίου, διεξήχθησαν με επιτυχία οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες και μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Δημήτρης Λειβαδίτης!!


Είναι πραγματικά γεγονός πως ο Δημήτρης φέτος πραγματοποίησε μια ονειρεμένη χρονιά! Κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή του Ατομικού Πρωταθλήματος του συλλόγου μας, του Πρωταθλητή του Ομαδικού Πρωταθλήματος με την ομάδα των Lions, ήταν πάντα στις πρώτες θέσεις σχεδόν σε όλες τις μεγάλες και μικρές ιδιωτικές διοργανώσεις όπου συμμετείχε – και τώρα – έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα κατακτώντας πανάξια τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος!!!

Δημήτρη συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο Europe Cup τον Σεπτέμβριο στην Ισπανία!

Η τελική κατάταξη όλων των συμμετεχόντων είναι η εξής:

  • 1η Θέση: ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  • 2η Θέση: ΚΟΥΠΑΡΑΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  • 3η Θέση: ΤΣΑΚΙΡΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  • 4η Θέση: RAVEN (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  • 5η Θέση: ΚΟΤΡΩΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  • 6η Θέση: ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
  • 7η Θέση: ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  • 8η Θέση: ΘΕΟΔΟΤΟΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
  • 9η Θέση:
    ΒΑΛΒΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
    ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
    ΓΟΥΛΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
    ΔΡΑΚΟΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
    ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
    ΝΑΝΟΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
    ΠΕΦΑΝΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
  • 17η Θέση:
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
    ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
    ΛΕΒΕΝΤΕΛΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
    ΝΙΚΑΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
    ΞΥΛΟΥΡΗΣ (ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ.)
    ΣΟΛΟΜΙΔΗΣ (ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ.)
    ΤΣΑΓΑΛΑΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)
    ΦΙΛΙΠΠΙΔΑΚΗΣ (Α.Σ.Α.ΝΤ.)

Το ΔΣ του συλλόγου μας θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βασίλη Μαργαρίτη και στον κ. Ανδρέα Ξυλούρη, προέδρους του Α.Σ.Α.ΝΤ. και ΣΥ.ΝΤΑΡ.Θ. αντίστοιχα, για την άψογη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν καθόλη τη διάρκεια του διημέρου.

Επίσης θέλουμε να πούμε ένα ξεχωριστό και πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους: Oleg Talayevych, Νίκο Ανδρουλιδάκη, Σπύρο Κατσούφρη, Χρήστο Μπούρδο, Κώστα Παπαβασιλείου, Κώστα Σαλούρο και Νίκο Φιλιππιδάκη οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν και βοήθησαν τους παίχτες στα παιχνίδια τους, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τα δύο venues των αγώνων, Game On Darts Club & Darts Club Sports Café, για την άψογη – όπως πάντα – φιλοξενία τους.

Πριν σας αποχαιρετήσουμε αξίζει να πούμε δύο λόγια παραπάνω για την περίπτωση που ακούει στο όνομα Darts Club καθότι το συγκεκριμένο μαγαζί από τη στιγμή που ξεκίνησε την λειτουργία του εδώ και περίπου δύο χρόνια, δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Όταν πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2020 μας εξέπληξε με τον χώρο του ο οποίος, κατά την προσωπική μας άποψη, συγκαταλέγεται μέσα στα 2-3 πιο όμορφα και άνετα μαγαζιά για να παίξει κάποιος βελάκια σε όλη την Ελλάδα!

Την πρώτη χρονιά αδιάλειπτης λειτουργίας του (φέτος, λόγω lock down) μας εντυπωσίασε με το πόσο πολύ προσπαθούσαν διαρκώς να φέρουν νέα άτομα στον χώρο και να κάνουν event πέρα από τα συνηθισμένα. Μέσα σε λίγους μήνες, όχι απλά κατάφεραν να έχουν νέους νταρτικούς θαμώνες, αλλά ήδη αρκετοί από αυτούς/ες απορροφούνται σιγά-σιγά από ομάδες και των τριών συλλόγων.

Την τρίτη και μεγαλύτερη έκπληξη όμως, μας την κράταγαν για το τέλος….
Όπως μας ανακοίνωσε την τελευταία ημέρα των διασυλλογικών ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Νίκος Ζαχαρόπουλος, το Darts Club κάνει δωρεά το ποσό των €1.000 στην GDO με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των εξόδων της Εθνικής Ομάδας στο επερχόμενο ταξίδι της!

Αγαπητέ κ. Ζαχαρόπουλε, το ξέρουμε ότι σας ευχαριστήσαμε πάρα πολλές φορές την εβδομάδα που μας πέρασε, θα θέλαμε να δεχτείτε ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ από όλο το ΔΣ, όχι για τη δωρεά αυτή καθαυτή, αλλά κυρίως για το μήνυμα της. Το οποίο μήνυμα δεν είναι άλλο από ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν έμπρακτα στον χώρο μας και στην ανάπτυξη την οποία μπορεί να έχει, με αμοιβαία φυσικά οφέλη από όλους τους εμπλεκόμενους.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν μαζί μας αυτή τη νταρτική χρονιά και έπαιξαν στις εσωτερικές και/ή στις open διοργανώσεις μας.

Ευχόμαστε να έχετε ένα καλό καλοκαίρι και τα λέμε ξανά τον Σεπτέμβριο με καλύτερα και περισσότερα πράγματα….

Ο Πρόεδρος για το ΔΣ

ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ