Το παιχνίδι των Darts

Το παιχνίδι των Darts, όσο απλοϊκό και αν φαίνεται αρχικά από κάποιον ο οποίος δεν έχει βυθιστεί ακόμα στην μαγεία του, στην πραγματικότητα απαιτεί από τους παίκτες υψηλό επίπεδο δεξιότητας και παράλληλα πολύ καλή γνώση αρκετών τεχνικών λεπτομερειών έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικοί.

Με αυτή την ενότητα του site ευελπιστούμε να βοηθήσουμε κυρίως τους πιο νέους παίκτες καλύπτοντας κάποιες βασικές πτυχές του παιχνιδιού (κυρίως στο στρατηγικό κομμάτι) και παράλληλα να προτείνουμε και κάποια δημοφιλή παιχνίδια τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τους πιο έμπειρους παίκτες, είτε για προπόνηση είτε απλά για διασκέδαση!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.ΝΤ.ΕΛ. επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Μάνο Βήχο, για την άδεια που μας έδωσε να χρησιμοποιήσουμε αυτούσια τα κείμενα του βιβλίου του “Το παιχνίδι των Darts”.
Η κίνηση του αυτή μας έδωσε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε αυτή την ενότητα πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα ήταν εφικτό και δεσμευόμαστε πως θα την εμπλουτίζουμε με οτιδήποτε χρήσιμο βρίσκουμε, άμεσα και διαρκώς.

Επόμενο: Το βελάκι