Ποινές και οικονομικές εκκρεμότητες

Την Παρασκευή 20/12 πραγματοποιήθηκε η τακτική συγκέντρωση αρχηγών με θέματα τα οποία γνωστοποιήθηκαν σε προηγούμενη ανακοίνωση.

Στις ομάδες οι οποίες απουσίαζαν από την συγκέντρωση θα τους επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Επίσης, κάποιες ομάδες, είτε συνολικά είτε κάποιοι παίκτες τους μεμονωμένα, συνεχίζουν να έχουν οικονομική εκκρεμότητα με τον σύλλογο παρά την προχθεσινή καταληκτική ημερομηνία.

Δίνεται η δυνατότητα μέχρι αύριο 23/12/2019 στις 18:00 το απόγευμα να γίνει η κατάθεση όλου του υπολοίπου (σε τραπεζικό λογαριασμό που θα τους υποδειχθεί μετά από επικοινωνία μαζί μας) έτσι ώστε να είναι πλέον οικονομικά ενήμεροι.

Μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας όλες οι ομάδες και οι παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν εκκρεμότητα, παύουν άμεσα να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε όλες τις ομαδικές και ατομικές διοργανώσεις του συλλόγου και με το τέλος του έτους θα διαγραφούν αυτόματα από το σύλλογο, όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός και το καταστατικό στα άρθρα 1,01 και 5/1/γ αντίστοιχα.

Εκ του ΔΣ.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *