Παραίτηση γραμματέα, δελτία αθλητών και αγωνιστικές

Καλημέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 15/1/2022 ο γραμματέας του συλλόγου, κ. Ανίσης Ανάργυρος, παραιτήθηκε από το ΔΣ του συλλόγου για προσωπικούς λόγους. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και “νταρτική” του ζωή.

Το ΔΣ αποφάσισε λόγω των συνθηκών να μην προχωρήσει σε νέες εκλογές για την αναπλήρωση της θέσης του αλλά να την αναλάβει ένα εκ των δυο υφιστάμενων μελών. Η κα Πανσεληνά απέρριψε την θέση ενώ αντίθετα ο κ. Γιαννιός την αποδέχτηκε. Από σήμερα λοιπόν, καθήκοντα Γραμματέα στον σύλλογο αναλαμβάνει ο κύριος Γιαννιός Νικόλαος.

Ως εκ τούτου και με βάση και την ανακοίνωση της 14/1/2022, παρακαλούνται όλες οι ομάδες οι οποίες έχουν εκκρεμότητες με δελτία αθλητών τους να επικοινωνούν εφεξής με τον κ. Γιαννιό για την επίλυση τους.

Κλείνοντας, την αγωνιστική που μας πέρασε, δύο αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω κρουσμάτων στις ομάδες. Σας ενημερώνουμε πως σε αυτούς τους δύο αγώνες όπως και σε όσους χρειαστεί να αναβληθούν μελλοντικά λόγω κρουσμάτων, δεν θα ισχύουν τα όσα προβλέπει ο κανονισμός “2,12” περί αναβολής αγώνα και οι ομάδες θα έχουν όσο διάστημα απαιτείται για την ανάρρωση των παικτών τους και την σωστή διεξαγωγή των αγώνων.
Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν οι αγωνιστικές του κυπέλλου οι οποίες απέχουν διάστημα 2 μηνών μεταξύ τους.

Εκ του ΔΣ.