Καταληκτικές αποφάσεις συγκέντρωσης 6 Φεβρουαρίου

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν λοιπόν είναι οι κάτωθι:

1️⃣ Oι ημιτελικοί Κυπέλλου είναι ΜΟΝΟΙ αγώνες νοκ άουτ και θα γίνουν στην έδρα της πρώτης ομάδας που βγήκε από την κληρωτίδα (”Legend” για το Furious-Streetlife και ”VS” για το Elite-Desperados αντίστοιχα) την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου !

2️⃣ Αποκαθίσταται το θέμα με τα Ατομικά και προστίθενται δύο ακόμη αγωνιστικές,την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Πλέον,το σύνολο είναι πάλι 12 + τα 2 Σ/Κ των play off. Οι δύο αυτές αγωνιστικές θα γίνουν στο VS (Λεωφ. Αγ.Δημητρίου 216, Αγ.Δημήτριος, 17341, 210 9370880)

3️⃣ Έγινε αναλυτική κουβέντα σχετικά με τα play off και τα play out του Πρωταθλήματος προκειμένου να καταλήξουμε στο πως θα στεφθούν οι δύο Πρωταθλητές (Α’ και Β’ κατηγορίας) και πως θα υποβιβαστούν 2 ομάδες από την Α’ και θα προαχθούν 3 ομάδες από την Β’ αντίστοιχα. Σχετικό άρθρο,με λεπτομέρειες και ημερομηνίες θα ανέβει σύντομα.

4️⃣ Έγινε υπενθύμιση στους παρευρισκομένους για την συγκέντρωση ατόμων προκειμένου να περάσουμε ωραία όσο περισσότεροι γίνεται,αυτό το Σάββατο,9 Φεβρουαρίου που έχουμε την κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Start a Conversation

Your email address will not be published. Required fields are marked *