Εγγραφές και έναρξη διοργανώσεων 2021-2022

Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα και έως την Δευτέρα 11/10/2021 μπορείτε να κάνετε την εγγραφή/επανεγγραφή σας στον σύλλογο μας.

Η εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης των ομαδικών διοργανώσεων είναι η Δευτέρα 18/10/2021 ενώ αυτή των ατομικών διοργανώσεων θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στον ίδιο μήνα.

Για τα παλαιά μέλη, παρακαλούμε να μας σταλεί στο email του συλλόγου συμπληρωμένη η συγκεντρωτική κατάσταση ομάδας.

Για τα νέα μέλη, παρακαλούμε να μας σταλούν στο email του συλλόγου συμπληρωμένα η αίτηση εγγραφής και το δελτίο αθλητή (μαζί με φωτογραφία τους) και επιπρόσθετα να αναφέρονται και στη συγκεντρωτική κατάσταση της ομάδας τους (εφόσον συμμετέχουν).

Η πληρωμή των συνδρομών και το σφράγισμα των δελτίων θα γίνει στην συγκέντρωση αρχηγών την Παρασκευή 15/10/2021.

Υπενθυμίζουμε πως για όσα μέλη πραγματοποίησαν για πρώτη φορά την εγγραφή τους στον σύλλογο μας την προηγούμενη χρονιά, φέτος η συνδρομή τους χορηγείται εξολοκλήρου από τον σύλλογο.

Στην παραπάνω συγκέντρωση παρακαλούνται να παρευρεθούν και όσα παλιά ή νέα μέλη δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα για να ολοκληρωθούν και για αυτά οι αντίστοιχες εργασίες.

Κλείνοντας, μετά από την επικοινωνία που πραγματοποιήσαμε με την κάθε ομάδα ξεχωριστά το προηγούμενο διάστημα, παρατηρήθηκε το φαινόμενο (λόγω της κατάστασης) να υπάρχουν ομάδες που δεν συμπληρώνουν τον απαραίτητο αριθμό παικτών λόγω ότι δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αν κάποιες από αυτές τις ομάδες επιθυμούν είτε να τους βοηθήσουμε να βρεθούν τα άτομα που τους λείπουν είτε είναι διατεθειμένες να ενωθούν προσωρινά με άλλες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα το ίδιο πρόβλημα έτσι ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να καταφέρουμε να βρούμε μία λύση όλοι μαζί.

Με εκτίμηση,

Εκ του ΔΣ