Έναρξη Διοργανώσεων 2020-2021

Στις 9/9/2020 πραγματοποιήθηκε το τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Αρχικά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το μέλος του Δ.Σ., κ. Ανδρουλιδάκης Νικόλαος, παραιτείται από την θέση που κατέχει για προσωπικούς λόγους. Ως εκ τούτου, την θέση του αναλαμβάνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, κ. Πιερίδης Νικόλαος, ο οποίος και την αποδέχθηκε.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κ. Ανδρουλιδάκη για τις υπηρεσίες που παρείχε μέχρι σήμερα στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Παράλληλα, καλωσορίζουμε τον κ. Πιερίδη στο Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Όλα τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν ή ήταν υπό το πρίσμα της πρωτόγνωρης πανδημίας και των επιπτώσεων της που βιώνουμε σε ατομικό, κοινωνικό και “Dart-ικό” επίπεδο τους τελευταίους 6 μήνες.

Με τα παραπάνω σαν δεδομένο, οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες:

  1. Αναβάλλεται η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση λόγω των ανασταλτικών και περιοριστικών μέτρων που αφορούν στις συναθροίσεις προσώπων, τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις Υπουργικές Αποφάσεις, εγκυκλίους και οδηγίες που έως σήμερα βρίσκονται σε ισχύ λόγω της ασθένειας COVID-19.
    Η αναβληθείσα Γ.Σ. θα διεξαχθεί όταν τροποποιηθούν τα ως άνω μέτρα και εκλείψουν οι εξ αυτών προερχόμενοι λόγοι ανωτέρας βίας που δεν επιτρέπουν την πραγματοποίησή της. Σε αυτή την Γ.Σ. θα παρουσιαστεί επίσης και η έκθεση του οικονομικού απολογισμού από την ελεγκτική επιτροπή για το έτος 2019-2020.

  2. Ως ημερομηνία έναρξης των ομαδικών διοργανώσεων για τη χρονιά 2020-2021 ορίζεται η Δευτέρα 5/10/2020. Για τις ατομικές διοργανώσεις θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

  3. Ως καταληκτική ημερομηνία δήλωσης ομάδων ορίζεται η Κυριακή 27/9/2020.

  4. Την Πέμπτη 1/10/2020 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση αρχηγών με θέματα:
    α) Παραλαβή αναμνηστικών για την χρονιά που μας πέρασε
    β) Κλήρωση Κυπέλλου
    γ) Ενημέρωση για τις διοργανώσεις της νέας χρονιάς

  5. Λόγω του περιορισμού του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων ορίζεται ως νέα ώρα έναρξης των ομαδικών διοργανώσεων η 20:30.

  6. Προσθήκη νέου κανόνα παιχνιδιού στον εσωτερικό κανονισμό για λόγους καλύτερου ελέγχου της διάρκειας των αγώνων.
    Ο κανόνας θα περιγράφει ότι πλέον ορίζεται ανώτατο όριο βολών ανά παίκτη και ανά leg οι 17 βολές (51 βελάκια). Αν δεν υπάρχει νικητής μετά την ρίψη και της τελευταίας βολής και από τους δύο παίκτες, τότε θα ρίξουν και οι δύο για bull. Πρώτος ρίχνει αυτός ο οποίος ξεκίνησε πρώτος το leg και όποιος είναι πιο κοντά στο bull είναι ο νικητής.

  7. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ εφαρμογή όλων των κανόνων προστασίας (οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα) κατά την διάρκεια των αγώνων από όλους όσους συμμετέχουν.

  8. Στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς βιώσαμε την καραντίνα. Στην αρχή αυτής της νέας χρονιάς βιώνουμε την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Εμείς, το Δ.Σ. του Συλλόγου Νταρτς Ελληνικού, πιστεύουμε πως η αλληλεγγύη (σε όλες τις εκφάνσεις της) πρέπει να εκφράζεται με ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ και ΟΧΙ με ημίμετρα προβολής τα οποία σχεδόν πάντα αποσκοπούν σε οτιδήποτε άλλο εκτός από την λύση του προβλήματος.

    Με απεριόριστο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα τα μέλη μας και μη, αποφασίζουμε τη συμμετοχή ΟΛΩΝ στις εσωτερικές αθλητικές διοργανώσεις του συλλόγου για την νέα περίοδο, ΧΩΡΙΣ την καταβολή ετήσιας συνδρομής.

Καλή Dart-ική Χρονιά σε όλους!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κωνσταντίνος Νίκας

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μηνάς Παπόγλου