Συγκέντρωση Αρχηγών για εξόφληση ετήσιων συνδρομών

Την Τετάρτη 14/11, πραγματοποιήθηκε η προκαθορισμένη συγκέντρωση Αρχηγών στο ”Δίκτυον” προκειμένου να γίνει η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων των ομάδων.

Δυστυχώς,για μία ακόμη φορά,ΔΕΝ εξοφλήθηκαν όλες οι συνδρομές όπως έπρεπε παρόλο που υπήρχε επίσημη ανακοίνωση από την αρχή της χρονιάς ότι ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ημερομηνία ήταν η χθεσινή και πως η παρουσία εκπροσώπου ομάδας που έχει εκκρεμότητες ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Γι’αυτόν τον λόγο και φυσικά ασπαζόμενοι τον ”εξωγενή” παράγοντα, δίνουμε διορία σε όσους δεν παρευρέθηκαν χθες, να το κάνουν αυτή την Κυριακή,18/11 στο Ατομικό,ανεξάρτητα από το αν θα αγωνιστούν ή όχι.

Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία,οι παίκτες που δεν έχουν εξοφλήσει παύουν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ενώ η ομάδα που αγωνίζονται τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης βαθμών βάσει εσωτερικού κανονισμού.

Συζητήθηκαν δε και διάφορα ζητήματα ενώ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Κυπέλλου,τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιευθούν εντός της ημέρας και εδώ,στο site του Συλλόγου αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook.

Σημαντικό θέμα συζήτησης ήταν η προσέγγιση για το Ατομικό Τουρνουά του Συλλόγου όπου και αποφασίστηκαν κάποια πράγματα τα οποία θα γίνουν γνωστά αναλυτικά στους ενδιαφερόμενους αυτή την Κυριακή,18/11 στο Symbol cafe,λίγο πριν την διεξαγωγή του Ατομικού.

Υπεύθυνος και φυσικά εξουσιοδοτημένος από το Δ.Σ. για την παρουσίαση του νέου πλάνου των Ατομικών,ορίζεται ο κ. Νίκας Κώστας κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.